Filmovi

Blod and Bone

Generalna — Autor butonja @ 14:13

bone

Kada bivši zatvorenik Isaija Boun, izađe iz zatvora traži sobu za iznajmljivanje i odmah nakon toga uključuje se u podzemne borbe Los Anđelesa.Usput on pobeđuje najboljeg borca lokalnog mafijaškog bosa Džejmsa. On zahteva da se Boun bori za njega na internacionalnoj underground sceni. Kada ga Boun odbije to izaziva veliko neprijateljstvo između njih dvojice. Usput se otkriva razlog zasto se Boun uopste upleo u borbu sa Džejmsom.

Režija:Ben Ramsey

Uloge:Majkl Džej Vajt,Džulijan Sands,Bob Sapp,Dante Basko,Nona Gaye

 

 


Prince of Persia

Generalna — Autor butonja @ 01:08

princ

 Dastan je siroče u persiskom carstvu koje je usvojio kralj i njegova braća po krvi Tus i Garsiv i njegov ujak Nizam planiraju napad na sveti grad Alamut, za koji se veruje da prodaje oružje Persijskim neprijateljima.Dastan vodi uspesan iznenadni na grad i nakon borbe on osvaja bodež princeza alamuta je Tamina koja je zarobljena i pristaje da se oženi princem Tusem u cilji postizanja mira. 

Saharaman kralj persije kritikuje sinove zbog napada na grad. I ukazuje na to da bi Dastan pre Tusa trebalo da se oženi Taminom. Princ Dastan nesvesno predaje ocu otrovni ogrtač koji mu je dao Tus.da pokloni ocu  koji je umro u njemu.- Dastana optužuju za ubistvo kralja iz Alamuta sa princezom Taminom U prvom kampu Tamina pokušava da ubije princa i povrati bodež u toku bitke Dastan da bodež nije običan već da ima moć da vraća vreme. Režija:Mike Nevell                                                                                                                              Uloge:Jake Gylenhall, Gemma Arterton, Ben Kingsli, Alfred Molina, Toby Kebbell, Ričard Cojle

Sherlock Holmes

Generalna — Autor butonja @ 00:20

šerlok

U Londonu godine 1891 čuveni detektiv šerlok Holms i njegov partner Dr Džon votson su u trci daspreči ritualno ubistvo devojke u Domu lordova sledbenici Henrija Blekvuda koji je na sličan način ubio 5 drugih mladih žena. Oni zustavljaju ubistvo pre inspektora Lestrade i policija ctiže na vreme da privede lorda Blekvuda.  

Tri meseca kasnije , Holmsovo dosadno ekscentrično ponasanje opet nervira njegovog cimera Votsona. Dok on uživa u zajedničkim avanturama Votson se nada da ce oženiti prelepu Mariju Morstan I ostavljajuci za sobom 221 Barker stret. Za to vreme Blekvud je osuđen na smrt i zahteva da vidi Holmsa u zatvoru Gde ga upozorava na jos tri smrti koje će promeniti svet. Blekvud je kasnije obešen i proglašen  mrtvim od strane Votsona.Tri dana kasnije Holmsa je posetila Irena Adler profesionalni lopov i njegova nekadasnja velika ljubav koja ga pita da pronjađe čoveka po imenu Reordan. Posle njenog odlaska Holms je prati dok ona razgovara sa svojim tajanstvenim poslodavcem. misteriozni čovek navodi da je reorad ključ za Blekvudove planove ali Holma može da utvrdi samo da je on profesor i da zastrašuje Adler. 


Powered by blog.co.yu