Filmovi

MEAN MACHINE

Generalna — Autor butonja @ 13:27

mihan

Deni Mihan bivši kapiten reprezentacije Engleske kome je bilo zabranjeno da doživotno igra fudbal zbog namestanja utakmice između Engleske i Nemačke. osuđen je na tri godine robije u zatvoru Longmars zbog napada na dva policajca posle dosta tura pića i opasne vožnja do lokalnog paba.

Ćim je poslat u zatvor Mihan dobija batine od čuvara zatvora zbog lošeg ponašanja a potom ga odvode do upravnika koji mu nudi posao trenera zatvorskog tima. Ne želeći da stvara jos neprijatelja Mihan odbija posao umesto toga on nudi da sastavi tim od robijaša koji ce odigrati mec za zagrevanje. Mihan se sprijateljava sa Masivom koji postaje njegova desna ruka Mihan takođe dobija savete od starog zatvorenika zvanog Dok. Mihan polako zadobija postovanje zatvorenika nakon napada na oficira koji ja prebio Masiva Sve krece nabolje kada se timu priključuje psihotični Škot iz dela maksimalne sigurnosti zvani Monk(kaluđer).

Režija:Bari Skolič

Uloge:Vini Džons,Dejvid Keli,Vas Blekwud,Robi Gee,Deni Dier,Džejsom Fleming,Džejson Statham

 

 


The Longest Yard

Generalna — Autor butonja @ 02:15

longest yard

Pol Kru je bivsi NFL igrac koji je osramocen zbog sumnje da je prodao utakmicu.Posle svadje sa svojom bogatom devojkom Lenom u vezi sa njegovim neuspehom. On je zakljucava u plakar,napija se i odlazi u voznju sa njenim Bentlijem kroz San Diego. Nakon sto potpuno slupa njen i onesposobi nekoliko policijskih vozila , biva uhapsen. I proglasen krivim za kradju i voznju u pijanom stanju i izricu mu kaznu od tri godine u zatvoru Anvil u Teksasu koji je organizovao njegov boravak u njemu.

U zatvoru upravnik trazi od Pola da pomogne zatvorskon fudbalskon klubu nakon sto je bio primoran Kru pod pretnjom od dodatnih 5 godina zbog napada na kapetana Knauera odlucuje damu pomogne. On ubedjuje upravnika da im treba mec za zagrevanje sa timom kojeg ce da razbiju da bi podigli moral ekipi. sto daje uprvniku idaju da Kru as kolegama zarvorenicima napravi tim koji ce biti zagrevanje za cuvare. Kru pocinje vrlo lose pre nego sto se pojavi jedan zatvorenik bivsa NFL zvezda Nejt Skarbro koji odlucuje da im pomogne oko tima.

Rezija:Piter Segal

Uloge:Adam Sendler, Kris Rok,Burt Rejnolds, Nelli, Majkl Irvin

  


Powered by blog.co.yu