Filmovi

10 Nov, 2010

Tekken

Generalna — Autor butonja @ 16:38

Tekken

Godina je 2039,posle svetskog rata unistene su mnoge civilizacije.Teritorijama ne upravlja vlada vec mocne korporacije, najmocnija od njih je Teken korporacija koja kontrolise Severnu Ameriku. Da bi se umirila kljucala masa predsednik kompanije Heihaci Misima sponzorise turnir Kralj Gvozdene Pesnice(King of Iron Fist)  ili Iron Fist u kojima se borci bore sve dok ne ostane samo jedan,koji ce dobiti zivot zvezde i pun bogatstva.

Jin Kazama je odrastao u relativnom miru njegova majka JIn Kazama ga je poducavala mesovitim borilackim vestinama i bila mu je mentor, ipak ne govori mu mnogo o njegovom ocu kednostavno tvrdeci da je on mrtav. Sada buntovni tinejdzer i krijumcar Jin svedoci smrti svoje majke tokom racije u sirotinjskoj cetvrti Teken Sitija poznatijom pod nazivom Anvil. Tuzan zbog gubitka majke i zbog osecanja krivice da on nije bio tu da je zastiti. Jin se kune da ce osvetiti svoju majku.On krece na Javni poziv koji omogucava da da se kandiduje borac iz Anvila.Posle pobede nad Marsalom Louom. Jin dobija sponzorstvo od bivseg boksera Stiva Foksa, i dobija zvanje "Izbor naroda"(The Peoples Choise) 
Nakon ulaska u Teken Siti zivot mladog Jina Kazame se menja iz korena. Upznaje svoga dedu i oca koji pokusava da ga ubije.Upoznaje prelepu Kristi Montero koja se zalubljuje u njega. Jin ima svoj prvi mec sa Migelom Rohom i u naletu besa skoro ga ubja.Scenario:Dvajt H. Litl.
Uloge: Jon Foo,Keli Overton,Hirojuki Tagava,Luk Glos, Anton Kasabov, Gari Danijels, Marajan Zapiko.


Komentari

  1. Awesome advice, Thank you!
    Daryl
    https://americandental.ru/ (Damion) https://americandental.ru/

    Autor https://americandental.ru/ — 13 Avg 2021, 14:19


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu